Loopbaanadvies & Coaching

Als je een andere baan wilt, kun je gaan zoeken naar vacatures op het aanbod van de arbeidsmarkt. Wat je dan doet is dat je dan naar buiten kijkt, als je weet wat je wilt dan is dit heel goed. Weet je dit niet en heb je veel vraagtekens? Dan kan je beter eerst naar binnen richten en aan de slag gaan met een Loopbaan (her) oriëntatie.

Door een uitgebreide inventarisatie ontstaan er nieuwe inzichten. Vervolgens stellen we de vragen waar en hoe zou ik dit inzetten? In wat voor soort functies? In wat voor soort organisaties? Op deze manier kun je heel gericht op de arbeidsmarkt gaan orienteren. Als je inzichtelijk is geworden welke functie(s) in aanmerking kan komen gaan we kijken of er nog eventuele opleidingen of cursussen nodig zijn om de baan te realiseren.

Een loopbaanadvies begint met een intakegesprek. Als hieruit blijkt dat het Plusburo iets voor jou kan betekenen, maakt onze loopbaanadviseur een voorstel. Een voorstel kan zijn om een loopbaantraject te doen, een scan te maken van je mogelijkheden of om een workshop te volgen. Ook een aantal losse coachingsgesprekken behoort tot de mogelijkheden. Als jij en je leidinggevende akkoord zijn, gaan we van start.

Wil je inspiratie en energie opdoen om echt knopen door te hakken en stappen te zetten? Wil je jouw effectiviteit vergroten in je zoektocht naar werk of in je functie?

Interesse?
Heeft u interesse of wilt u meer informatie dan kunt u ons telefonisch bereiken op 0118 – 61 61 21 of via info@plusburo.nl