Nieuws

Werkzoekend of een werknemer op zoek naar een nieuwe baan?

Donderdag, 23 september 2013

Hoe effectief zijn je sollicitaties? Verdwijnt je brief op de grote stapel? Reageer je wel op de juiste vacatures ? Lees je alleen de personeelsadvertenties? Weet je wat het internet biedt op vacaturegebied? Maak je gebruik van Sociale Media? Word je snel afgewezen in het eerste gesprek? Misschien wil je nu wel eens weten waarom?

Wij bieden voor zowel werkgevers als particulieren bieden onze sollicitatie-service aan, zie onze flyer Sollicitatie-Service Plusburo. Tevens hebben we nu speciaal een programma voor particulieren , zie onze flyer Professioneel C.V. & LinkedIn profiel maken

Daarnaast bestaat er natuurlijk altijd de mogelijkheid om op maat de onderdelen van het programma uit te kiezen die bij jouw passen. Heb je interesse neem telefonisch of via e-mail contact met ons op.

 

Plusburo ondersteunt bij reorganisatie en/of faillissement.

Plusburo ontzorgt door:

  • Tijdelijk overnemen van werkgeverschap tijdens een overbrugging of herstructurering naar een doorstart of een afbouw.
  • Detacheren en uitzenden.
  • Personeelsdiensten en advies; invullen van de HRM-afdeling.
  • Interim management.
  • Mobiliteit en uitvoeren sociaal plan.
Voorbeeld:
Vanaf begin 2013 is Plusburo actief bij Thermphos in Zeeland. In opdracht van de curator is in samenwerking met P&O een groep medewerkers nog aan de slag binnen de fabriek. Plusburo ontzorgt hierbij de curator op het terrein van personeelszaken. Ten behoeve van de afbouw van de fabriek dienen er nog een aantal activiteiten uitgevoerd te worden door groepen medewerkers. In overleg met curator, management en personeelszaken hebben deze medewerkers nog een tijdelijk arbeidscontract. Plusburo zorgt dat medewerkers goed geïnformeerd worden. In het verlengde van dit werk kunnen ook ex-werknemers begeleid en geïnformeerd worden.
 
 
 Plus café.
Het Plus café is een initiatief van het Plusburo, makelaars in arbeidsmobiliteit. 

Iedere donderdagmorgen bent u welkom! Start op 4 april.
In het Plus café komen wekelijks werkzoekenden, samen met medewerkers van Het Plusburo, bij elkaar. In een informele sfeer kunnen vragen m.b.t. het vinden van een nieuwe baan behandeld worden. Het Plus café is geen garantie voor een nieuwe baan, maar een leuke manier voor werkzoekenden om inspiratie en energie op te doen en mogelijk je netwerk te vergroten. We zullen een aantal thema’s behandelen, zie hieronder. Daarnaast kan ook de eigen inbreng van de bezoekers aan bod komen. We willen vooral praktisch bezig zijn.

Tevens kunt u zich tijdens deze bijeenkomsten inschrijven bij Het Plusburo.

Lees meer…..

 

45-plus special …Interactieve video cv

Speciaal voor de 45plus groep hebben we ook de mogelijkheid om een interactieve video cv te maken. Naast een training solliciteren, het schrijven van het cv, hoe presenteer ik mezelf, mijn competenties en werkervaring in beeld, maken we ook een korte video waarin de kandidaat zichzelf kan presenteren en kan vertellen over zijn werkervaring. Gebleken is dat deze wijze van solliciteren juist bij de oudere doelgroep leidt tot een veel hogere kans om uitgenodigd te worden op een sollicitatiegesprek en daarmee dus ook een hogere kans op een baan.
Tijdelijk hebben we een speciaal aanbod: de training en het maken van de interactieve video cv kost u nu € 200,-, maar als u succesvol uw sollicitatie afsluit met een baan, dan krijgt u van ons die € 200,- retour.   Lees meer…
 
Aanmelden: 06-49 84 07 43
Of via e-mail: info@plusburo.nl

 

Plusburo praat over samenwerken op de startersbijeenkomst.

Dinsdag 23 april 2013
Handen ineenslaan….steeds meer ondernemers en zelfstandigen doen het: nauw samenwerken, onder één naam. Om in aanmerking te komen voor een opdracht van een grote onderneming moet je vaak aan bepaalde eisen voldoen zoals, grootte, bepaalde omzet, aantal jaren bestaan, enz. Als het gaat om kennis kun je samen veel meer bieden dan alleen.
Plusburo, een samenwerkingsverband tussen Deinco, EduNova en Wende is daar een geslaagd voorbeeld van.
Tijdens de netwerkbijeenkomst van het Startersnetwerk Zeeland hebben Gerard Kerbert, Herbert Dettingmeijer en Hans Feenstra uitleg gegeven hoe de samenwerking van hun organisaties is gegroeid tot het Plusburo.
Lees meer…..